3 dintre cele mai amuzante bancur auzite de mine

Bancul #1:
Intr'o zi stateau Ion si Vasile de vorba.
Si stand ei asa de vorba la un moment dat Vasile zice "Ba Ioane eu cunosc pe toata lumea".La care Ion foarte indignat "Ei cunosti pe toata lumea...", dupa care zice Vasile "Bine ma, si cum vrei sa iti demonstrez ca stiu pe toata lumea?" si Ion zice "Pai mai Vasile daca il cunosti pe Bill Gates te cred". Si asa iau frumos Ion si Vasile avionul pana in SUA si ajung ei intr'un final la Bill Gates. Cand il vede Bill pe Vasile ii intinde mana si incepe foarte prietenos "Ooo .. dar ce mai faci Vasile? Nu mai stii sa mai dai si tu un semn de viata a?". Ion ramane masca. Dupa asta il intreaba Vasile "Ei Ioane ia zii.. acum ma crezi?" ... Ion:"Nu prea .. Da uite daca o cunosti pe Pamela Andrerson te cred". Aceeasi poveste .. iau ei avionu ajung la Pamela .. aceeasi scena cu luat in brate, conversatie prietenoasa ... Dupa asta iar il intreaba Vasile pe Ion daca il cred .. la care Ion zice ca daca il stie si pe Papa il cred... si iarasi iau avionul .. ajung in Vatican in fata dormitorului la Papa care era pazit de mai multi politisti ... Aici se opresc ei si ii zice Vasile lui Ion "Ma pe mine astia ma cunosc si eu pot sa intru la Papa .. da pe tine nu te stiu ... asa ca asteapta afara si o sa ies cu Papa si iti fac cu mana" ..dupa asat intra Vasile la Papa .. iese Ion afara ... iese si Vasile cu Papa la balcon .. ii fac amandoi cu mana lui Ion.. apoi iese Vasile de la Papa si vazand'ul pe Ion plangand pe bordura il intreaba ce a patit la care Ion "Pai ba cand erai tu la balcon cu Papa si imi faceati din mana ma bate unu pe umar din spate ... si cand il intreb ce vrea.. ma intreaba Auzi ma .. da cine naiba e mosneagu ala de langa Vasile?"

Bancul #2:
Mergea la un moment dat un taran cu o caruta prin padure .. cu cainele dupa el ...
Si mergand el asa mai mult ... La un moment dat se intoarce calu catre el si ii zice "Wa mi'e sete n'ai niste apa?"... tzaranu se sperie face o cruce mare .. se uita stanga dreapta .. si crezand ca e de la caldura ...merge mai departe .. dupa un timp calu se intoarce iar la el si ii zice "Da ma niste apa ca mi'e sete n'auzi?" ... tzaranu mai speriat iar face o cruce .. iar se convinge ca e de la caldura si pleaca mai departe ... iarasi dupa un timp se intoarce calu de'a dreptu revoltat la tzaran si ii zice "Ba da tu chiar nu ma bagi in seama? Da niste apa am zis!" .. tzaranu o ia de data asta la fuga de frica si cainele fuge si el dupa el .. si fuge el ce fuge .. si la un moment dat cand crede el ca e destul de departe .. se opreste la un copac sa isi traga sufletul un pic .. si cainele ajungandu'l din urma vine aproape de el si zice "Uite ma a naibii cal vorbeste!"

Bancul #3:
Dumnezeu ii cheama la el pe Putin, Bush si pe Bulibasa.
Ajungand ei in rai asteapta acolo sa ii cheme Dumnezeu la ei ..
Prima data este chemat Bush ... ajungand el la Dumnezeu acesta ii zice "Mai George daca voi, americanii, nu incetati cu toate razboaiele astea eu arunc cu bila asta de aur in voi si o sa dispareti tot poporul american!". Iese Bush speriat de la Dumnezeu .. si il intreaba ceilalti doi ce i'a zis .. le povesteste el .. apoi este chemat Putin..
Aceeasi poveste si cu Putin ii zice Dumnezeu ca daca nu inceteaza cu furtul de petrol si nu se cumintesc toti rusii le da cu bila de aur in cap .. cand iese il intreaba si ceilalti doi ce i'a zis .. le povesteste el .. apoi este chemat Bulibasa
Sta el ce sta si cand iese il intreaba ceilalti doi ce s'o intamplat ... si el le zice .. "Pai mi'o zis ca daca nu incetam cu furatul ne da cu bila asta de aur in cap!".

4 comentarii:

Anonim spunea...

ceva gen HAHAHA :D

mistique spunea...

mare pozna esti tu,dar tot VASILE ii mezu

Alex spunea...

mie-mi plac alea seci
- Stiti cum se uita o rata in beci?
- Iei rata, o duci in beci si o uiti acolo...
ca asta,asa:(

Alex spunea...

doar ca tu daca te duci cu rata-n beci s-ar putea sa te uiti pe tine acolo.